Categories
Etsy

De 8 Leukste Handgemaakte Dingen Om Te Kopen Op Etsy

Handgemaakte dingen zijn vaak net leuker dan fabrieksgeproduceerde producten. Handgemaakt is uniek en heeft karakter. Etsy is een platform waar verkopers handgemaakte dingen verkopen. In dit artikel vertellen we wat de leukste dingen zijn die je kunt kopen op Etsy.

1. Etsy Sieraden

Handgemaakte sieraden zijn het best verkochte product op Etsy in Nederland. Als je een sieradenzaak binnenloopt, is het vaak niet duidelijk of het sieraden zijn die door een ambachtsman zijn gemaakt of dat het gewoon massaproducten zijn.

Op de Etsy sieraden pagina kan je heel goed zien of sieraden handgemaakt zijn. Daarnaast heb je de keuze uit een enorm scala aan sieraden. Sieraden zijn bijvoorbeeld gemaakt van leer, hout, metaal, stenen, bladgoud, glas, kralen of keramiek.

2. Etsy Borduurpatronen

Het verkopen van borduurpatronen op Etsy is ook heel erg populair. Op Etsy kun je borduurpatronen kopen voor allerlei dingen. De meeste borduurpatronen zijn voor tshirts en schorten. Maar er zijn ook borduurpatronen voor kussens, broeken, mutsen, sjaals, kleedjes en handtassen.

3. Etsy Babykleding

Als je kinderen hebt, kan je in de babykledingwinkel in de stad vaak alleen maar de populaire merken kopen. Op de Etsy babykleding pagina kun je veel meer bijzondere (handgemaakte) babykleding kopen. Er zijn namelijk veel echte ambachtslieden die babykleding verkopen op Etsy.

4. Etsy stoffen

Op Etsy kun je ook handgemaakte stoffen kopen. De stoffen zijn gemaakt van bijvoorbeeld wol, katoen, katoenzijde, linnen, katoenlinnen, viscose of bamboe. Het is een heel goed idee om een stof te kopen die je nog niet in je collectie hebt. Zeker als je kleding maakt, kan het leuk zijn om je stoffencollectie uit te breiden.

5. Etsy macrame

Macrame is een stijl van textielkunst waarbij lussen geknoopt worden. De geweven sjaals en tassen zijn zó mooi dat je ze zelfs als wat meerwaarde in je interieur kan gebruiken. Macrame op Etsy is een tijdloos product dat zelfs in een modern interieur stijlvol kan zijn.

6. Etsy haakpatronen

Op Etsy is een enorm scala aan haakpatronen te vinden. Je hebt hele simpele patronen die je in een kwartiertje kunt haken en ook heel complexe patronen. Het is mogelijk om patronen te kopen die zijn geschreven in het Nederlands. Je kunt patronen kopen voor huisentuin kleding, accessoires, sjaals, mutsen, tweedehandsbehoeften, kleding, borstels, haarbanden, stoffen, strikjes, breiensteekpatronen, haakenborduurpatronen en nog veel meer.

7. Etsy Tassen

Tassen zijn een ander gewild product op Etsy. Tassen kijk je niet zo gauw aan, maar tassen die handgemaakt zijn worden heel vaak verkocht.

Een tas die voor jou gemaakt wordt, is toch meer dan een tas uit een winkel. Een tas die handgemaakt is, heeft iets persoonlijks. Je kunt een tas laten maken in je eigen voorkeur en je kunt er zelf ook zaken op laten staan. Op Etsy heb je veel keuze in tassen. De tassen zijn gemaakt van leer, metaal, hout, wol, katoen en veel andere materialen.

8. Etsy Harry Potter Spullen

De Harry Potter filmreeks is bij mensen nog steeds erg populair. Je kunt een enorm scala aan Harry Potter spullen op Etsy vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hanger van de trein, een toverstok, het spreukenboek, een portret van jouw favoriete personage of een sneeuwuil die je aan je hand meeneemt.